De textura ferma i elegant, el pernil cuit curat Erre de Vic és una veritable delicatessen amb una carn més feta, amb més proteïna i més gust. Conserva el sabor i la textura pròpies de la carn, lleugerament fibrosa, senyal que es tracta d’un pernil el més natural possible.

La peça, seleccionada rigorosament, la treballen sencera i de forma manual els experts artesans d’Erre de Vic. Així, és la peça qui determina la mida de l’envàs i el seu pes final, i no al revés. S’elabora de manera que conservi totes les seves propietats nutricionals i manifesti les seves característiques organolèptiques (gust, aroma, textura…)

Cap dels pernils Erre de Vic conté proteïna afegida, ja que el desig de la marca és mantenir intactes les propietats de la matèria primera. Totes les peces es maceren un mínim de 5 dies en càmera refrigerada, i la seva cocció es fa en el propi envàs per afirmar-ne el gust, l’aroma i la qualitat.

El pernil cuit-curat artesà Erre de Vic suggereix 1.000 vetllades diferents: en família, amb amics, per relaxar-nos, per degustar a qualsevol dia i a qualsevol hora… o per crear un moment inoblidable.

El producte insígnia de la marca es presenta de múltiples maneres i formats: el pernil cuit-curat sense fosfats, el pernil cuit-curat ibèric o el pernil cuit-curat duroc, així com el nostre pernil cuit-curat amb panses, pernil cuit-curat amb tòfona o el pernil macerat al vi són algunes de les nostres propostes per aquest producte. Igualment, es pot adquirir en llauna, en bossa o en pota, així com llescat i en format xef (un tall gruixut de 300 grams d’ús fàcil i versàtil a la cuina).

Més informació a: www.erredevic.com