“III JORNADA D’IMMERSIÓ ESTRATÈGICA DEL CLÚSTER GOURMET”

Programa, dijous 7 de juny

10.15h Acreditació i benvinguda als participants

10.30h Desenvolupament d’espais i distribució conjunta (model de franquícia sector alimentació gourmet), Sr. Joan Jaumot, Soci de Strategic Bureau

 11.30h Pausa cafè

 12.00h Un model de distribució en el sector de l’alimentació gourmet, Sr. Joaquim Arasanz, Gerent de GUZMAN GASTRONOMIA

 13.00h Visió pràctica d’altres experiències en Clúster orientat a client, KID’S Clúster, Sr. Antonio Naranjo, Gerent

 14.00h Dinar conjunt

 15.30h Utilització de la web 2.0 i les xarxes socials com a estratègia comercial, Sr. Josep-Lluís de Gabriel i Eroles, Fundador de BITLONIA

 16:30h Aliances amb socis tecnològics estratègics, Sra. Mireia Molins, Responsable Desenvolupament de la Recerca i la Innovació Tecnologia dels Aliments del IRTA

17.30h Oportunitats en innovació de packaging– el regal turístic , Sra. Elena Repollès, Cluster Manager del Cluster de packaging alimentari i Ingeniera de Packaging del BIP (Barcelona Institute of Packaging) i Sr. Germán Blando, Dissenyador Industrial de Leitat

 18.30h Final de la jornada – Sessió de treball interna de l’associació

 21.00 h Sopar conjunt

 

Programa, divendres 8 de juny

 09.30h Cas d’èxit: MORITZ, Sr. Alberto Castellón, Gerent de MORITZ

10.30h Comunicació Gourmet, Taula rodona amb:

Sra. Anna Riera, Coordinadora General del Suplement Gourmet’s i Editora del web https://gourmets.elperiodico.com/

Sra. Tana Collados, Directora del programa “Cuines” de TV3

Sra. Aintzane Gastesi, Redactora d’Economia, especialitzada en alimentació de LA VANGUARDIA

11.30 h Pausa – cafè

12.00 h Situació estratègica i reptes de futur del sector gourmet a Catalunya, Sr. Alberto Pezzi, Gerent d’estratègia sectorial i de clústers d’ACC10 i Sra. Marta Marsé, Projectes Àrea de Desenvolupament Empresarial de la Direcció General d’Indústria/ACC1Ó

 12.45h Debat

 13.15h Sessió de treball: Nous Projectes estratègics. Pla d’accions 2012-2013

 14:15 h Conclusions de les jornades

 14.30 h Dinar conjunt

16.00 h Cloenda de la Jornada